Husk; der er lovkrav om APV - arbejdspladsvurderingen.
Arbejdsmiljø er mere end løfteteknik og hjælpemidler.
Erhvervslivets fysioteraputer gennem mere end 15 år.
Gode arbejdsstillinger og færre skader.
Foredrag om red­skaber til medarbejderpleje.

Mennesket i centrum

  • Vi ser på både det psykiske og fysiske arbejdsmiljø
  • Stor erfaring med APV
  • Fysioterapi og ergonomi
  • Fokus på det hele menneske

Om FYSerhverv >

Vi sætter fokus på både det fysiske og det psykiske arbejdsmiljø

arbejdsmiljø i FYSerhverv

Arbejdsmiljø er en hjertesag for FYSerhverv - for når man er erhvervslivets fysioterapeuter, så er man også automatisk tæt på både virksomheder og medarbejdere - både når vi arbejder med APV, når vi gennemfører ergonomiske tjek og når vi giver fysioterapeutisk behandling og rådgivning.

Love og mennesker

Arbejdsmiljøloven, Arbejdstilsynet, AT-vejledninger og bekendtgørelser - der er meget at finde rundt i, når det handler om arbejdsmiljøet. FYSerhverv har siden 1999 leveret APV-løsninger og fysioterapi til erhvervslivet, og det har givet os et stort indblik i lovgivningen og ikke mindst i, hvordan man kan indrette sig, så man både opfylder lovens hensigt og især skaber en god arbejdsplads, hvor der tages hensyn til medarbejderne.

Medarbejdere skal være hele mennesker

De senere år har vi beskæftiget os indgående med det psykiske arbejdsmiljø som en naturlig del af APV-skemaet. Der er også fra myndighederne stigende fokus på dette område, og det er naturligvis glædeligt.

Vil du vide mere om, hvordan du skal håndtere både det fysiske og det psykiske arbejdsmiljø, så tag en uforpligtende snak med os; ring 56 28 28 23 eller send os en mail.

Mere om FYSerhverv og vores erfaring >

Mere om FYSerhvervs APV-løsninger >