Husk; der er lovkrav om APV - arbejdspladsvurderingen.
Arbejdsmiljø er mere end løfteteknik og hjælpemidler.
Erhvervslivets fysioteraputer gennem mere end 15 år.
Gode arbejdsstillinger og færre skader.
Foredrag om red­skaber til medarbejderpleje.

Træn på arbejdet

  • Kursus og øvelser
  • Forebygger
  • Sjov form
  • Gør hverdagen sjovere
  • Sundt arbejde

Kunderne synes >

Få løn, mens du træner - "work out"...

Træningskurser FYSerhverv

Der er masser af muligheder for at forbedre arbejdsstillinger og optræne bedre bevægemønstre, som effektivt træner alle kroppens muskler – mens man passer sit arbejde..! Det kræver blot lidt viden, lidt øvelse og ikke mindst viljen til at få det bedre rent fysisk.

Arbejd mens du træner - eller omvendt

FYSerhverv har sammensat en række øvelser skræddersyet til bl.a. kontorpersonale. Vi præsenterer dem og træner dem sammen med jer i en effektiv kursusform, hvor vi typisk over 5 gange 75 minutter gennemgår bevægeapparatet, kroppens muskler og ikke mindst de øvelser, som både forebygger og yder hjælp-til-selvhjælp. Med kurset i bagagen får man både et effektivt træningsinput og mulighed for at træne selv i små sekvenser gennem hele dagen.

Brug øvelserne i det, du gør hver dag

Deltagerne lærer, hvordan de kan arbejde med grundlæggende bevægemønstre, der træner alle kroppens muskler og hvordan mønstrene kan overføres til hverdagens aktiviteter. Ved at træne bevægemønstrene regelmæssigt, får deltagerne styrket kroppens muskler, stabilitet, bevægelighed, holdning m.v. og forebygger overbelastning, smerter og skader.

Kontakt os

Mail eller ring til os på T: 56 28 28 23 og hør mere om vores træningskurser.


Mere om fysioterapi >

Bag FYSerhverv >