Virtuel ergonomi - få sundere arbejdsvaner og forebyg skader

FYSerhvev er en investering i gode arbejdsforhold for hver enkelt af jeres medarbejdere. Jeg møder dem hvor de er lige nu på deres hjemmearbejdsplads. jeg guider dem til, hvordan netop de passer bedst på sig selv og forebygger arbejdsrelaterede skader.

Jeg har 21 års erfaring med praktisk ergonomi på arbejdspladser og virtuel ergonomi. Derfor ved jeg også, at der er meget tæt sammenhæng mellem kropsbrug, gode arbejdsmetoder og medarbejdernes trivsel.

Hvis skaden er sket, er det ikke for sent

Jeg ved, hvordan smerter og ubehag kan afhjælpes og jeg lærer jer, hvordan I undgår dem i fremtiden.

Jeg er der for jer også på hjemmearbejdspladsen

Jeg er ikke i lommen på nogen, og det betyder, at jeg ikke er ude på at sælge hverken smarte kontorstole eller andet udstyr.

Jeg vejleder uvildigt, professionelt og med jeres bedste for øje.

Jeg kommer med håndgribelige, praktiske løsningsforslag, der er lige til at gå til.

Jeg har stor viden om arbejdsmiljø og vil gennemgå både symptomer, arbejdsstillinger, arbejdsredskaber samt ikke mindst samspillet mellem mennesket og arbejdsmetoderne.

Jeg har blik for det hele menneske og for netop jeres arbejdsmiljø. Alle mennesker er forskellige, derfor er mine løsningsforslag det også.

Virtuel ergonomisk vejledning til hjemmearbejdspladsen

Jeg tilbyder virtuel vejledning og det har jeg gjort i mange år, så jeg har erfaringer med hvad der virker. Har du fået ondt eller du er i tvivl om du gør det rigtige når du arbejder hjemmefra så er virtuel ergonomisk vejledning effektivt, nemt og til en fornuftig pris.

BEMÆRK: Virtuel ergonomisk vejledning skal være aftalt med din arbejdsgiver før du kontakter mig.

Kombiner virtuel fælles vejledning med individuel vejledning

Det er en rigtig god ide at kombinere virtuel fælles vejledning med individuel vejledning. På den måde får I hjælp til at implementere forslag og gode pointer fra fællesvejledningen og få problemstillinger løst på lige præcis jeres hjemmearbejdsplads.

En tidligere deltager siger:

”Hvor var jeg glad for, at jeg også fik fysioterapeuten til at se på min hjemmearbejdsplads efter den fælles virtuelle vejledning. Hun så ting jeg ikke selv var klar over, at jeg gjorde, og som jeg skulle gøre anderledes. Hun kom med lavpraktiske og virkelig brugbare løsninger!"

Gratis

Få tilsendt en øvelse hver dag – det hjælper dig til at holde gang i kroppen og få en aktiv pause – du skal blot tilmelde dig her.

FYSerhvervs ergonomi sætter fokus på:

  • Bedre arbejdsvaner og arbejdsstillinger samt organisering af arbejdet
  • Bedre indretning og korrekt indstilling af arbejdspladsen
  • Hjælp-til-selvhjælpsøvelser til forebyggelse og minimering af gener

Som en del af virksomhedens forebyggende sundhedsordning er ergonomisk vejledning både skattefrit for medarbejderen og fradragsberettiget for virksomheden.

God ergonomi i hverdagen

En sund og god investering med stort afkast

  • Personlig og målrettet
  • Bedre arbejdsvaner, sundere arbejdsstillinger og mere bevægelse
  • Forebyg skader
  • Brug inventaret optimalt
  • Løsninger der er lige til at gå til