Få sundere arbejdsvaner og forebyg skader

På bare 30 minutter lærer vi dig, hvordan du kan bruge dig selv og dine omgivelser til at holde arbejdssmerter fra døren.

Det skal ikke gøre ondt at arbejde, det ved vi alt om. Men når vi har været forbi, ved dine medarbejdere også præcis, hvad de skal gøre for at få et godt og skadesfrit arbejdsliv. Vi lærer jer, hvordan I undgår og afhjælper de smerter, der kan melde sig efter mange, lange arbejdsdage. Og vi vejleder naturligvis også til professionel, ergonomisk indretning.

Lad os hjælpe dig til at passe bedre på dig selv

Man kan have verdens bedste kontorstol - den duer bare ikke, hvis ikke man ved, hvordan den skal indstilles, eller hvordan man sidder rigtigt på den. Så hjælper selv markedets dyreste stol ikke. Det gør vi til gengæld.

FYSerhvev er en investering i gode arbejdsforhold for hver enkelt af jeres medarbejdere. Vi møder dem hvor de er og guider dem til, hvordan netop de passer bedst på sig selv og forebygger arbejdsrelaterede skader.

Vi har 21 års erfaring med praktisk ergonomi på arbejdspladser. Derfor ved vi også, at der er meget tæt sammenhæng mellem kropsbrug, gode arbejdsmetoder og medarbejdernes trivsel.

Hvis skaden er sket…

er det ikke for sent. Vores dygtige fysioterapeuter ved, hvordan smerter og ubehag kan afhjælpes og vi lærer jer, hvordan I undgår dem i fremtiden.

Vi kan hjælpe ved store arbejdsbelastninger og pres, der har sat sig i kroppen, rygsmerter fra løft, ubehag fra siddestillingen på kontorstolen eller i bilsædet, uhensigtsmæssig kropsholdning eller smerter i armen fra mus, forkert brug af rullemus, tastatur smartphone eller tablet.

Vi er der for jer

Vi er ikke i lommen på nogen, og det betyder, at vi ikke er ude på at sælge hverken smarte kontorstole eller andet udstyr.

Vi vejleder uvildigt, professionelt og med jeres bedste for øje.

Vi kommer med håndgribelige, praktiske løsningsforslag, der er lige til at gå til. Vores fysioterapeuter har stor viden om arbejdsmiljø og vil gennemgå både symptomer, arbejdsstillinger, arbejdsredskaber samt ikke mindst samspillet mellem mennesket og arbejdsmetoderne.

Alle mennesker er forskellige, derfor er vores løsningsforslag det også. Vi har blik for det hele menneske og for netop jeres arbejdsmiljø – og ikke mindst jeres pengepung.

Online ergonomisk vejledning til hjemmearbejdspladsen

Vi tilbyder online vejledning og det har vi gjort i mange år, så vi har erfaringer med hvad der virker. Har du fået ondt eller du er i tvivl om du gør det rigtige når du arbejder hjemmefra så er online ergonomisk vejledning effektivt, nemt og til en fornuftig pris.

BEMÆRK: Online ergonomisk vejledning skal være aftalt med din arbejdsgiver før du kontakter os.

Book online og spar tid

Hos os kan du booke tid til ergonomisk vejledning online. Det er nemt og tidsbesparende. Medarbejderne er som regel rigtig glade for at kunne logge ind og vælge den tid, der passer dem og deres kalender bedst.

Gratis

I får eget login til online øvelser og øvelsesprogrammer.

Kombiner foredrag med ergonomisk vejledning

Det er en rigtig god ide at kombinere foredrag med individuel, ergonomisk vejledning. På den måde får I hjælp til at implementere forslag og gode pointer fra foredraget på lige præcis jeres arbejdsplads.

En tidligere deltager siger:
”Foredraget var rigtig, rigtig godt - men hold da op hvor var jeg glad for, at jeg også fik fysioterapeuten ud til min arbejdsplads. Hun så ting jeg ikke selv var klar over, at jeg gjorde, og som jeg skulle gøre anderledes. Hun kom med lavpraktiske og virkelig brugbare løsninger!"

Ergonomi og APV

Ergonomisk vejledning kan naturligvis sagtens bruges alene, men det kan med fordel kombineres med en Arbejdspladsvurdering for at minimere fejlrapportering. Kombiner APV med personlig, ergonomisk vejledning og minimer fejlrapporteringer i APV'en. Det kan i sidste ende spare jer både tid og penge.

Vores ergonomi sætter fokus på:

  • Bedre arbejdsvaner og arbejdsstillinger samt organisering af arbejdet
  • Bedre indretning og korrekt indstilling af arbejdspladsen
  • Hjælp-til-selvhjælpsøvelser til forebyggelse og minimering af gener

Som en del af virksomhedens forebyggende sundhedsordning er ergonomisk vejledning både skattefrit for medarbejderen og fradragsberettiget for virksomheden.

God ergonomi i hverdagen

- En sund og god investering med stort afkast

  • Personlig og målrettet
  • Bedre arbejdsvaner, sundere arbejdsstillinger og mere bevægelse
  • Forebyg skader
  • Brug inventaret optimalt
  • Løsninger der er lige til at gå til