Træk vejret frit - et kursus til dig med stresssymptomer

Stressfrie medarbejdere

Er du presset, så skuldrene sidder lige det længere oppe under ørerne, end hvad godt er? Kan opgaver virke uoverskuelige, og vejrtrækningen pludselig slå knuder. Så deltag i "Træk vejret frit" og lær at sænke skuldrene, trække vejret, få ro i kroppen og igen få overskud. Hvis du kan genkende dig selv i nogle af disse eksempler, så kan dette forløb være gavnligt for dig - hvad enten du er stress sygemeldt eller fortsat i arbejde.

På kurset vil fokus være på kroppen og på, hvordan du med bevidste øvelser kan nedsætte - og på sigt - undgå stress symptomer, ved hjælp af øget selvindsigt og bedre kropsbevidsthed. Udgangspunktet er at stress ikke er en sygdom, men konsekvenserne af overbelastning af nervesystemet. Derfor kan vi når vi arbejder med kroppen få balancen i nervesystemet tilbage.

Hvordan foregår det?

Med udgangspunkt i gåture i naturen, med adgang til masser af frisk luft, tilbyder FYSerhverv et forløb bestående af tre dele.

  • Del 1: En hel dag på Møn kl. 9-16
  • Del 2: En halv dag ved Køge kl. 9-12
  • Del 3: En halv dag ved Køge kl. 9-12

På alle delene af kurset gennemgår og træner vi øvelser inden for bevægelse, berøring og bevidsthed. Det kan eksempelvis være øvelser som grounding, vejrtrækning, og øvelser som beroliger/træner sanser og bevidsthed. Alt sammen med fokus på, at skabe balance i nervesystemet igen.

På forløbet er der maksimalt plads til op til fire deltagere, da tryghed og tillid vægtes højt.

Da vi tager udgangspunkt i naturen, er adgangskravet, at du skal kunne gå ca. 10 km i løbet af dagen, på fladt terræn.

Der er tale om et stress-forløb, og du må derfor ikke have psykiatriske lidelser.

Som fysioterapeut gør jeg dig bevidst om hvordan du selv kan berolige dit nervesystemet med konkrete kropslige værktøjer. Hvordan du forebygger og nedsætte stress symptomer, får balance og ro på nervesystemet. Jeg guider og inspirere til bevægelse, berøring og bevidsthed der nu- og i fremtiden hjælper til at få balance i kroppen og i livet.

Pris

Del 1: 4.500 Kr. + moms

Del 2: 1.500 Kr. + moms

Del 3: 1.500 Kr. + moms

Det er muligt at deltage i del 1, og så eftertilmelde til dag 2 og 3.

Tilmelding er bindende og faktureres ved tilmelding.

Næste kursus

Jeg holder løbende kurser, så kontakt mig for at høre hvornår næste kursus er.

Brug for mere information?

Har du brug for mere information eller er interesseret i et skræddersyet forløb til lige netop din virksomhed og dine medarbejdere, så tøv ikke med at kontakte mig på ms@fyserhverv.dk eller på telefon 30 28 28 23.

Testimonials

Jeg har deltaget i FYSerhverv, Marianne Sørensens "Træk vejret frit kursus" over 3 kursusdage; 1 hel dag og 2 halve dage. Jeg må medgive mine allerbedste anbefalinger for dette kursus.

Jeg synes, at det er en hel enestående kombination med stille skov vandringer/ naturoplevelser blandet med relevante øvelser som er relevante for stress-ramte.

Det man får med hjem, er enestående naturoplevelser og fornemmelse af at naturen kan noget helt specielt healende, noget med at give en ro som virker healende specielt når man har oplevet stres på egen krop. Det hele selvfølgelig i kraft af Mariannes kyndige vejledning, men også fordi Marianne her dels gør brug af at indeholde empati og indføling, men også giver et kærligt skub i den rigtige retning. Øvelserne, som hun har udvalgt, kan man øjeblikkeligt mærke at både krop og sind kan nyde godt af.

Du skal vide at dit kursus, er det bedste blandt alle de 'tilbud' jeg har fået so far! Tusind tak. Den måde man får øvelserne ind under huden, når det fra starten er i en kontekst og i naturen kan noget særligt og gør, at man husker på en anden måde.